Flexijobs uitvaartsector

Vandaag (8/05/2024) in het nieuws: ‘Flexi-jobs uitvaartsector immens populair’. Als specialist in het zoeken en plaatsen van ervaren flexi-jobbers is dit voor ons niet echt een verrassing. Ook wij zien meer en meer uitvaartbedrijven in ons klantenbestand.

En dat hoeft niet te verbazen. Het inzetten van flexi-jobbers bij bijvoorbeeld uitvaartdiensten is zowel voor werkgevers als voor werknemers interessant. Onze flexi-jobbers kunnen inspringen wanneer nodig: in de week of in het week. Ze zijn gemotiveerd, betrouwbaar en werken discreet. Bovendien is het financieel voordelig voor de flexijobber én voor de werkgever.

Hoe gaan we te werk?
Als flexi-jobber gaan wij voor jou op zoek naar de flexi-job die het best bij jou past. En dit gekoppeld aan de momenten waarop je beschikbaar bent om een centje bij te verdienen. Dat kan in de uitvaarsector zijn, maar ook in een tiental andere sectoren waarin we actief zijn. Afhankelijk van jouw ervaring, capaciteiten en wensen zoeken we voor jou de ideale flexi-job.

Als bedrijf helpen we jou bij het vinden van de perfecte flexi-jobber voor jouw functie.  Samen met jou stellen we een functie omschrijving op (profiel gewenste kandidaat, nodige kennis en vaardigheden, dagen en uren waarop er gewerkt moet worden). Vervolgens stellen we jou de ideale kandidaat voor en zorgen wij voor de plannen en alle administratie om hem of haar in jouw zaak te werk te stellen. Je bespaart dus tijd én geld.

Wil je een centje bijverdienen? Of wil je een ervaren en betrouwbare flexi-jobber in jouw zaak tewerk stellen? Contacteer ons vandaag nog. We beantwoorden vrijblijvend al jouw vragen over het werken als flexi-jobber of het werken mét flexi-jobbers. 

 

Samenwerken met
De Flexperts?

mr crimson
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password